Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TFF ile Fenerbahçe arasında 'Aziz Yıldırım' kavgası

TFF ile Fenerbahçe arasında 'Aziz Yıldırım' kavgası

SPOR Haberleri

Tahkim, Egemen ve Mahmut Uslu'nun cezalarını onarken, Aziz Yıldırım'ın dosyasını görüşmedi. Bu durum, TFF ile Fenerbahçe arasında yeni tartışma çıkarttı.

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Egemen Korkmaz ve genel sekreter Mahmut Uslu'ya PFDK tarafından verilen cezaları onarken, başkan Aziz Yıldırım'ın dosyasını görüşmedi. Yıldırım'a verilen 90 günlük hak mahrumiyeti cezası ile ilgil kararın görüşülmesi önümüzdeki haftaya kaldı.

İşte bu durum, TFF ile Fenerbahçe arasında yeni bir tartışma çıkarttı.

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'ndan, "Toplantımız saat 14.00'te başladı. O saate kadar Aziz Yıldırım ile ilgili bir savunma yoktu. Toplantının bittiği saat 16.00'ya kadar da gelmedi. Bu nedenle onun itirazı görüşülmedi" bilgisi geldi.

Fenerbahçe yönetimi ise, itiraz için gerekli harcın zamanında yatırıldığını,Aziz Yıldırım'ın dilekçesinin de Tahkim Kurulu toplantısı devam ederken gönderildiğini, kurulun buna rağmen Yıldırım'ın dosyasını ele almadığını belirtti.
Bu uyuşmazlığın ardından Tahkim Kurulu kararları açıklandıktan bir süre sonra Fenerbahçe, resmi internet sitesinden Yıldırım'ın Tahkim Kurulu'na verdiği savunmayı yayınladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...