Volkan Demirel'den Melo-Gökhan kavgası için ne dedi?

Volkan Demirel'den Melo-Gökhan kavgası için ne dedi?

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, Gökhan Zan ve Melo tartışması hakkında açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli ekibin kaptanı Volkan Demirel, derbi maçı, ligin durumunu ve Gökhan Zan ve Melo tartışması hakkında konuştu.

Galatasaray - Beşiktaş derbisi için yorumu!
Beşiktaş - Galatasaray derbisi bizi hiç ilgilendirmiyor. Kendi oynadığımız maçlara bakıyoruz. Biz Elazığspor maçını kazandıktan sonra kimin neyi nerede kazandığının hiçbir önemi yok.

Gökhan Zan - Melo kavgası için ne dedi?
Buna cevap vermek istemiyorum. Başka takımlarda yaşanan sıkıntılar hakkında yorum yapmak istemem. Biz baskı hissetmiyoruz sizler oluşturuyorsunuz bu durumu. İki maç kaybettik diye böyle bir durum yok. Yıllardır Fenerbahçe'deyim hep geriden geliyorduk. İlk defa bu kadar puan farkıyla öndeyiz. Hedefe odaklandık ve ilerliyoruz. Bir savaşımız var bunu kupayla taçlandırmak istiyoruz. Bir stres yok üstümüzde içimizde mutlu ve huzurluyuz. Aramızda böyle büyük tartışmalarda olmaz.

Fenerbahçe takımı olarak forma verildiği taktirde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bekir ve Holmen gibi formayı giyen elinden geleni yapıyor. Mücadelemiz devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...