Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı'dan bir bomba daha!

Acun Ilıcalı'dan bir bomba daha!

MAGAZİN Haberleri

Brezilya'daki Dünya Kupası maçları Acun'un kanalı TV8'de mi yayınlanacak, işte o açıklama...

Brezilya'daki Dünya Kupası, Ramazan'a denk geliyor. İftar saatiyle çakışan maçlar, TRT'den yayınlanmayacak. O karşılaşmaların Acun'un kanalı TV8'de yayınlanması gündemde.Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TRT'nin Dünya Kupası yayınlarını, Acun llıcalı'nın satın aldığı TV8 ile dönüşümlü yayınlayacağı iddialarına cevap verdi.Arınç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun, Dünya Kupası'nda bazı maçların TV8'den yayınlanıp, yayınlanmayacağına ilişkin soru önergesi üzerine "İftar saatleriyle çakışan maçlar yayınlanmayacak" dedi. Arınç şu açıklamayı yaptı:Saatleri çakışan ve TRT 1'deki iftar programı ile aynı zaman dilimine rastlayan karşılaşmalar TRT'den canlı yayınlanamayacağından, o anki maçlara yönelik çalışmalar yapılmakla birlikte, Kurum tarafından imzalanmış bir sözleşme bulunmamaktadır.
2005'te, Dünya Kupası'nın yayın hakkı 9.5 milyon Euro ile TRT tarafından satın alındı. TRT reklam zamanlarının 3 yıl süreyle satılmasını teminen 5 Kasım 2012 'deki ihale, Satış Ofisi Medya Pazarlama A.Ş. firması üzerinde kalmıştır.Kupanın sponsorluk gelirleri, maçların haber amaçlı özet görüntü satışı gelirleri gibi kalemler için markalarla görüşmeler devam etmektedir. ?

HANGİ MAÇLAR ÇAKIŞIYOR?

Türkiye genelinde bu yıl iftar saatleri 19.40 ile 21.00 arasında olacak.
Dünya Kupası'nda ise gruplarda ilk maçlar TSİ 19.00'da başlayacak.
(Hürriyet)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...