Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan: 'Atılan manşetler zillet ve alçaklık vesikası'

Başbakan: 'Atılan manşetler zillet ve alçaklık vesikası'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan: 'İhanet çarkını bozduk diye bize koro halinde saldırıyorlar. Bunlar 28 Şubat'ta bile bu kadar ahlaksız olmamışlardı.'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Memur-Sen'in düzenlediği "Büyük Türkiye Buluşması"na katıldı. Burada yaptığı konuşmada 17 Aralık sürecini değerlendiren Erdoğan özetle şunları söyledi: nbsp;"Türkiye'de son derece sinsi bir şekilde bir şantaj çetesi kurulmuş. Hukuk kisvesi altında binlerce insan dinlenmiş ve ses kayıtları depolanmış. Bu kayıtlarla iş adamlarına gidilmiş, gazetecilere gidilmiş, şantaj yapılmış. Biz bu ihanet çarkını bozduğumuz için şu anda bize koro halinde saldırılıyor. Bu koro saldırılarla dövüşe dövüşe buraya geldik. Bunları 28 Şubat'tan biliriz. İnanın 28 Şubat'ta bile bu kadar ahlaksız olmamışlardı. Kabataş'ta alçakça, ahlaksızca saldırıya uğrayan başörtülü kadın üzerinden 8 ay sonra yeniden tarihin en iğrenç linç girişimini yapıyorlar. İnsan olan bunu yapamaz, vicdanı olan bunu yapmaz. 28 Şubat döneminde attıkları manşetler birer zillet lekesi olarak bugün de ortada duruyor. Bugün attıkları manşetleri de birer zillet, birer alçaklık vesikası olarak her fırsatta bunların önüne koyacağız. Şuraya bakın ya; dışarıdan emir veriyorlar. Madem öyle gelin vatanınızda yapın siyaseti. Niye gelmiyorsunuz? Yoksa gelince bir şeylerin açığa çıkmasından mı korkuyorsunuz?"

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...