Roberto Mancini derbi 11'ni belirledi ama bir sıkıntısı var

Roberto Mancini derbi 11'ni belirledi ama bir sıkıntısı var

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Beşiktaş ile oynanacak derbi öncesinde kadrosunu belirliyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş ile çok kritik bir mücadeleye çıkacakken, teknik direktör Roberto Mancini de mücadele öncesinde ilk 11'ini kafasında oluşturmaya başladı. Göreve geldikten sonra her maça farklı 11'lerle çıkarak dikkat çeken Mancini, Antalyaspor karşısında sahaya sürdüğü kadroyu yine bozacak.6 maçlık gol yememe serisi sonrasında Antalyaspor maçında kalesinde gördüğü 2 gol ile 2002'de Lucescu'nun yakaladığı 7 maç gol yememe serisini yakalayamayan Mancini, büyük derbide savunma hattında değişikliğe gitmeyi planlıyor. Hakan Balta ve Aurelien Chedjou'nun sakatlıktan dönmesi ile eli güçlenen İtalyan teknik adam, bu sefer de hangi isimleri seçeceği konusunda büyük bir kararsızlığa düşmüş görünüyor.


STOPER İKİLİSİ KİM OLACAK?
Mücadeleye son dönemde oyuncularını sahaya sürdüğü 3-5-2 formasyonu ile başlaması beklenen Roberto Mancini'nin, savunmanın sağında Veysel Sarı ve Sabri Sarıoğlu ikilisi arasındaki tercihini Sabri'den yana kullanacağı belirtilirken, solda da Alex Telles'e forma vereceği ifade ediliyor. Orta 3'lüye Ceyhun Gülselam'ı gözü kapalı yazacak olan 49 yaşındaki antenör, yanındaki ikiliyi belirlemekte ise sorun yaşıyor.
Son dönemde Burdisso-Semih, Chedjou-Semih, Hakan-Semih gibi stoper ikilileri deneyen Mancini, bu mücadelede de seçimini Hakan Balta'dan yana kullanmayı planlıyor. Muslera'nın önünde Semih Kaya ve Hakan Balta'ya forma vermesi beklenen 'Sinyor', bu hamle ile yabancı kontenjanını da bir başka bölgede kullanma şansını ele geçiriyor.


DROGBA'NIN OYNAMASI BEKLENİYOR
Galatasaray'ın başarılı antrenörünün, orta saha ve forvet bölgesinde ise idealin dışına çıkmamasına kesin gözüyle bakılıyor. Ortada Selçuk İnan ve Felipe Melo'yu tahtaya yazacak olan Mancini, önlerinde de Sneijder-Burak ve tartışmaların odağındaki Didier Drogba'yı görevlendirecek. Kontenjanda 1 yabancı hakkı daha kalan İtalyan hocanın, Izet Hajrovic ile de mücadelenin ilerleyen dakikalarında kanatlara hareketlilik getirebilecek bir ismi yedek kulübesine alacağı tahmin ediliyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Beşiktaş derbisinde sahaya sürmesi beklenen ilk 11 şu şekilde: Muslera, Telles, Semih, Hakan, Ceyhun, Sabri, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...