Volkan Demirel: Şimdi onlar düşünsün!

Volkan Demirel: Şimdi onlar düşünsün!

SPOR Haberleri

Galatasaray ve Beşiktaş'a laf atan Fenerbahçe'nin tecrübeli eldiveni, 'Bizim stresimiz yok. Gayet neşeli ve rahatız' dedi.

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel'den Galatasaray'a taş geldi. Bağdat Caddesi'ndeki Fenercell mağazasını ziyaret eden Volkan Demirel, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, şampiyonluk hedefine vurguda bulundu. İki hafta puansız kaldıktan sonra Kasımpaşa karşısında kazanmanın kendilerine büyük moral verdiğini ifade eden Volkan, "13 yıldır Fenerbahçe'deyim. İlk kez bu kadar puan farkıyla ilerliyoruz. Lig uzun bir maraton. Puan kayıpları olacaktır. Ancak biz elimizden geldiği kadar az puan kaybedip, sezonu kupayla taçlandırarak istiyoruz" dedi. Bu hafta oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisini umursamadığını dile getiren Volkan, "Beni kimin kimle oynayacağı ilgilendirmiyor. Ben sadece kendi takımımın oynayacağı maçlara bakıyorum. Bizim rakibimiz bu hafta Elazığspor. Bu maçı kazandıktan sonra rakiplerimizin hangisi ne yapmış ne etmiş beni ilgilendirmez" diye konuştu. Volkan, Galatasaray idmanındaki Melo-Gökhan Zan tartışmasının sorulması üzerine, "Ben karşı taraf için konuşmak istemiyorum. Bizim üzerimizde baskı yok. Gayet neşeliyiz. Bizim aramızda büyük tartışmalar, sorunlar olmaz" cevabını verdi. nbsp;Üst üste gelen sakatlıklara da değinen Volkan, "Futbolun içinde bunlar var. Sakatlıklar, performans düşüklükleri olabilir. Ancak biz Fenerbahçe takımı olarak kadromuzda bulunan en ufağından en büyüğüne kadar forma verildiği taktirde elinden geleni yapacağını düşünüyoruz" dedi. ? M.Emin ULUÇ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...