Slaven Bilic sancılı

Slaven Bilic sancılı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta yeni transfer Jones'un idman eksikliğinin yanı sıra Oğuzhan ve Fernandes'in sakatlıkları, derbi öncesi Bilic'i kara kara düşündürüyor.

Son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluk ihtimalini yükselten Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic, Galatasaray'la oynanacak derbi öncesi sıkıntılı günler geçirmeye başladı. İkinci yarını başlamasıyla birlikte orta sahayı tekrar dizayn eden Hırvat teknik adam, Oğuzhan'ın Bursaspor maçında yaşadığı sakatlığın ciddiyetiyle sarsıldı. Derbiye yetişme ihtimali zor gözüken 'Ozzy'nin yerine taktik idmanlarda Fernandes'i deneyen Bilic, Portekizli oyuncunun dünkü antrenmana katılmamasıyla şok yaşadı. Yeni transfer Jermaine Jones'un iyileşmesine rağmen idman eksiği olması yüzünden bu oyuncu da Bilic'in kafasındaki on birde bulunmuyor. Veli-Atiba ikilisini bozmak istemeyen Hırvat teknik adamın Oğuzhan ve Fernandes'ten olumlu bir haber gelmemesi halinde en kötü ihtimalle Olcay'ı forvet arkasına çekip Holosko'yu kanatta oynatmayı düşündüğü bildirildi. nbsp;Dünkü antrenman öncesinde futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Bilic "Büyük maçlar kazanılmadan şampiyon olunmaz. Kendinizi baskı altında hissetmeden bu maçı kazanmak için elinizden geleni yapın. Kazanıp puan farkını açabilirsek, rahatlarız. Derbiden sonra fikstür de bir nebze rahatlayacak ve adım adım şampiyonluğa gideceğiz" ifadelerini kullandı. HÜSEYİN EROĞUL/TÜRKİYE GAZETESİ




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...