Polis 'Sigara içmeye gidiyorum' dedi, intihar etti

/ Kaynak: DHA
Polis 'Sigara içmeye gidiyorum' dedi, intihar etti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Samsun'da görevi sırasında "Sigara içmeye gidiyorum" diyerek polis aracıyla ayrılan trafik polisinin intihar ettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'un 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 19 yıllık polis memuru olan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Coşkun (41), mesaide bulunduğu sırada meslektaşlarına "Sigara içmeye gidiyorum" diyerek yanlarından ayrıldı. Polis aracıyla ilçe sahiline giden Coşkun, polis aracının içinde beylik tabancasını kafasına dayayıp tetiği çekti. Coşkun olay yerinde hayatını kaybederken, ihbar üzerine olay yerine giden polis meslektaşlarının cansız bedeni ile karşılaştılar. Yaklaşık 7 yıldır Samsun'da görev yaptığı öğrenilen Mehmet Coşkun'un cesedi, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Coşkun'un cesedi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeniden 19 Mayıs ilçesine gönderildi. nbsp;
Mehmet Coşkun'un memleketi Tokat'ın Erbaba ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...