Ünal Aysal'dan Chelsea maçı öncesi sürpriz!

Ünal Aysal'dan Chelsea maçı öncesi sürpriz!

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş ve Chelsea maçları öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek motivasyon konuşması yapacak.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ve sonrasında da Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal da sürprize hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların sezonunu etkileyecek iki mücadele öncesinde Florya Meytin Oktay Tesisleri'ne gitmeyi planlayan Aysal'ın, takım ile bir araya gelerek bir motivasyon konuşması yapması planlanıyor. Oyunculara uyarılarda bulunacak olan Aysal, derbi ve Chelsea mücadeleleri için belirlenen prim miktarını da açıklayarak doping etkisi oluşturmayı düşünüyor. Galatasaray Başkanı Aysal, daha önce de önemli olarak gördüğü Kopenhag ve Juventus mücadeleleri öncesinde takımı ziyaret ederek, notivasyon konuşması yaptı. (Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...