Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş Galatasaray derbi maçında Erhan Önal hatırlanacak

/ Kaynak: AA
Beşiktaş Galatasaray derbi maçında Erhan Önal hatırlanacak

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş derbisinde "Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" projesinin konuğu Erhan Önal olacak.

Galatasaray Kulübü ile Türk Telekom işbirliğiyle başlatılan "Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" projesi, sarı-kırmızlıların eski milli futbolcusu Erhan Önal ile devam edecek.

Proje kapsamında, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında yarın Türk Telekom Arena'da oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek törenle Erhan Önal'a plaket verilecek.

İzmir'de 1957 yılında dünyaya gelen Erhan Önal, futbola Almanya'da Schwarz-Weiss takımında başladı ve bir senelik deneyimden sonra TSV-München Ost takımına transfer oldu. 1972 yılında Almanya'nın en güçlü takımlarından Bayern Münih altyapısına geçen Erhan Önal, 22 Ocak 1977'de ise MSV Duisburg karşısında ilk kez resmi bir maçta Bayern Münih forması giydi. 1978 yılında Belçika'nın Standard Liege takımına geçen Önal, 1981-82 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Kısa süren Türkiye macerasının ardından Almanya'ya dönen Erhan Önal, Türklerin kurduğu ilk kulüp olan Münih Türkgücü'nde bir sezon forma giydi.

Erhan Önal, 1985-86 sezonunun başında büyük başarılar kazanacağı Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray forması ile iki şampiyonluk yaşayan Erhan Önal, 1989 yılında Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynayan kadroda yer aldı. Erhan Önal, 1991-92 sezonu sonuna kadar Galatasaray forması altında 187 lig maçında 12 gole imza attı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...