Oğuzhan Özyakup ile kartal kaybetmiyor!

Oğuzhan Özyakup ile kartal kaybetmiyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın son bir buçuk sezonda, ligdeki galibiyet oranı %51'ken, Oğuzhan'ın oynadığı maçlarda %59, olmadığı maçlarda ise %28.6.

Siyah-beyazlılar bu sezon genç oyuncunun forma giydiği lig maçlarında hiç kaybetmedi.Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, sakatlığı nedeniyle hafta içinde yapılan antremanlara katımayan Oğuz Özyakup'un derbiye yetiştirilmesini istiyor. Hırvat teknik adamın Oğuzhan'da ısrar etmesinin nedeni ise genç oyuncunun istatistiklerinde gizli.Kısa sürede takımın kilit isimlerinden biri haline gelen Oğuzhan'ın, Siyah-beyazlı forma altındaki grafiği ise Bilic'in neden vazgeçilmedeği oyuncu olduğunu ortaya koyuyor. Beşiktaş'ın son bir buçuk sezonda ligdeki galibiyet oranı %51 olurken, Oğuzhan'ın oynadığı maçlarda %59, olmadığı maçlarda %28.6 olarak istatistiklere yansıdı. Bu sezon Oğuzhan'ın forma giydiği lig maçlarında Beşiktaş %69'luk galibiyet oranı yakalarken, yenilgi yüzü görmedi. Oğuzhan'ın olmadığı 8 maçta Beşiktaş, 3 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.Geçtiğimiz bir buçuk sezonda maç başına 1.85 gol atan Beşiktaş, Oğuzhan'ın oynadığı maçlarda bu rakamı 2.15'e yükseltti. Oğuzhan'sız maçlarda ise gol ortalaması 1'de kaldı.
Bir buçuk sezonda, ligde 1.82 puan ortalaması tutturabilen Beşiktaş'ın, Oğuzhan ile ortalaması 2.02. Başarılı futbolcunun olmadığı maçlarda ise bu oran 1.21 puanda kaldı.
(Ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...