Didier Drogba o golü unutamıyor!

Didier Drogba o golü unutamıyor!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, Chelsea'ye Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu getiren kafa golünü UEFA'ya anlattı.

Fildişi Sahilli oyuncu röportajında, elde ettiklerinden memnun olmayan bir yapıya sahip olduğunu söyledi.Galatasaraylı Drogba, Chelsea formasıyla Bayern Münih'e attığı golü unutamıyor.Fildişi Sahilli yıldız, UEFA'ya verdiği röportajında Şampiyonlar Ligi Kupası'nı getiren golünü anlattı.Final maçında hiç korner kullanamadıklarını vurgulayan Drogba, "Çok güçlü bir Bayern Münih ile karşılaştık. Mata iyi bir korner kullandı. Ben de Boateng'in markajından sıyrılıp pozisyonumu aldım, topa doğru hız ve açıyı vererek hedefe yönlendirdim" dedi.Kafa vuruşlarına özel olarak çalıştığını belirten yıldız oyuncu, "Kafa vuruşları benim güçlü yönlerimden biri. Bu benim gençliğimde çok çalıştığım bir şey. Kafa vuruşlarında zamanlama çok önemlidir. Sezgilerin de kuvvetli olmalı" şeklinde konuştu.35 yaşında olmasına rağmen sürekli olarak kendisini geliştirmeye çalıştığını vurgulayan Didier Drogba, "Ben elde ettiklerinden hiçbir zaman memnun olmayan bir oyuncuyum. Öylece oturmam, çok çalışmam lazım. Birçok açıdan kendimi geliştirmeyi umuyorum, kafa vuruşlarımı da daha fazla geliştirmeye çalışıyorum" İfadelerini kullandı.
(NTVSpor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...