Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'nin Drogba konusundaki ısrarı bitmiyor

/ Kaynak: DHA
ABD'nin Drogba konusundaki ısrarı bitmiyor

SPOR Haberleri  / DHA

Amerika'dan MLS takımları Drogba'yı bu yaz Galatasaray ile sezon sonunda kontratı bitince almak istiyor.

Londra'da yayınlanan bedava dağıtılan günlük gazetelerden Evening Standard'ın haberine göre Amerika'dan MLS takımlarıDidier Drogba'yı bu yaz Galatasaray ile sezon sonunda kontratı bitince almak istiyor.Seattle Saunders ve New York Red Bulls'un Drogba'yı bu yaz transfer etmeyi hedeflediklerini yazan İngiliz gazetesi, 2012 yılında Chelsea'den ayrıldıktan sonra ilk defa önümüzdeki hafta eski kulübüne karşı oynayacağına dikkat çekerken , Fildişi'li milli futbolcunun önümüzdeki ay 36 yaşına basacağını belirtti.Yaşına rağmen Drogba'nın Galatasaray'de göz dolduran maçlar çıkarttığına dikkat çeken Evening Standard, bu sezon oynadığı 26 maçta 8 gol attığını hatırlattı.Galatasaray'ın hala Drogba'nın kontratını uzatıp uzatmamayı tartışmasının yıldız futbolcuyu Atlantik'in ötesine götürecek Seattle ve New York'u umutlandırdığını kaydeden gazete, Jermain Defoe'nin de ay sonunda Tottenham'dan Toronto'ya gideceğine işaret etti.Arsenal'in rekortmen golcüsü Thierry Henry'nin 2010'dan beri New York Red Bulls'da oynaması Drogba'nın Amerika kararında etkili olacak.
Seaatşle'in Chelsea'de oynarken sekiz yılda 157 gol atan Drogba'ya teklifte bulunduğu ileri sürüldü. Evening Standard, Drogba'nın transferine eski Chelsea'li bu sezon sonu kontratları biten eski takım arkadaşları Ashley Cole ve Frank Lampard'ın da eklenebileceği kaydedildi.



SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...