Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tekirdağ'da ilçe emniyet müdürleri değişti

/ Kaynak: DHA
Tekirdağ'da ilçe emniyet müdürleri değişti

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Tekirdağ'da bir hafta önce göreve başlayan Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, 30'a yakın şube müdürü ile 10 ilçe emniyet müdürünü değiştirdi.

Tekirdağ'da bir hafta önce göreve başlayan Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, 30'a yakın şube müdürü ile 10 ilçe emniyet müdürünü değiştirdi. nbsp;Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınmasının ardından bu göreve atanan Halil Turan Erol, şube ve ilçe emniyet müdürlüklerinde değişikliğe gitti. Göreve başlayalı bir hafta olan Erol, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne daha önce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür yardımcılığına atanan Nadir Arıkan'ı getirdi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ise Atanur Aydın getirildi.
SIR CİNAYETİ ÇÖZMÜŞTÜ
Tekirdağ'da 6 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü ortaya çıkan Meral Yapıcı ve Nefise Kıran cinayetini çözdükten sonra yeni kurulan Süleyman Paşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Turgut Bakkallar, Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürü oldu. Yerine ise Yaşar Mercan getirildi.
DİĞER ATAMALAR
Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne Aykut Efe, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Kadir Yırtar, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Murat Ogan, Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğüne Cüneyt Aydın, Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğüne Mehmet Ünal, Saray İlçe Emniyet Müdürlüğüne Murat Tabak, Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğüne Efrahim Acaboğa, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne ise İsmail Dinçer Öğüt getirildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...