Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Penaltı kaçıran Mesut Özil'e Wenger'den destek

/ Kaynak: AA
Penaltı kaçıran Mesut Özil'e Wenger'den destek

SPOR Haberleri  / AA

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Bayern Münih'e 2-0 yenildikleri maçta penaltı kaçıran Mesut Özil'e destek verdi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın teknik direktörü Arsene Wenger, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında, Bayern Münih ile karşılaştıkları maçta penaltı kaçıran Mesut Özil'e destek verdi.FIFA'nın resmi internet sitesinde yer alan haberde, yıldız futbolcusunu savunan Fransız teknik adam, "Dennis Bergkamp, 1999 yılında çok önemli bir penaltı atışından yararlanamamıştı ve sonrasında bir süre penaltı atmayı reddetmişti. Ancak şimdi stadın önüne heykelini dikiyorlar" ifadelerini kullandı.Mesut'un kaçırdığı penaltının etkisinden zamanla kurtulacağına inandığını söyleyen Wenger, "Penaltı pozisyonunun etkisinden kurtulmuş mudur, büyük olasılıkla hayır. Henüz maçın üzerinden fazla zaman geçmedi. Ancak bu tip hayal kırıklıklarının üstesinden gelmeyi başarmak da bu işin bir parçası" şeklinde konuştu.Her futbolcunun penaltı atışı kaçırabileceğini de hatırlatan Wenger, karşılaşma sonrasında Mesut'un kendisinden ve takım arkadaşlarından özür dilediğini de sözlerine ekledi.

Sezon başında 42,5 milyon sterlin karşılığında Real Madrid'den Arsenal'a büyük umutlarla transfer olan Mesut Özil, kaçırdığı penaltı nedeniyle daha önce de sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabı üzerinden taraftarlardan özür dilemişti.
Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'ı deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup ederek, rövanş karşılaşması öncesinde çeyrek final yolunda avantaj elde etmişti.

Öte yandan Arsenal'ın Hollandalı eski futbolcusu Dennis Bergkamp'ın Emirates Stadı önündeki heykeli, yarın düzenlenecek seremoniyle açılacak

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...