Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eyüp, fünikülerle metroya bağlanacak

Eyüp, fünikülerle metroya bağlanacak

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, 'Bayrampaşa Metro İstasyonu'ndan Eyüp Meydanı'na yüzeysel bir füniküler yapacağız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, "Eyüplü vatandaşlarımız metroya kolaylıkla ulaşsın diye Bayrampaşa Metro İstasyonu'ndan Eyüp Meydanı'na yüzeysel bir füniküler yapacağız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, " Eyüp Sultan Meydanı'nda, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, AK Parti Eyüp Belediye Başkan adayı Remzi Aydın ve AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt'un bulunduğu seçim otobüsünden vatandaşlara hitap etti.

Eyyub el-Ensari Hazretleri'nin manevi huzurunda Eyüplülerle birlikte olmaktan ve İstanbul'a hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu belirten Topbaş, "Bizim dönemimizde, dünyanın hayranlığını kazanacak hizmetler yapmamıza fırsat verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Son 50 yılda yaşananların ardından 10 yılda yaptıklarımız destan olarak kabul ediliyor" dedi.

Topbaş, Eyüp'ü fünikülerle metroya bağlayacaklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:
"Eyüplü vatandaşlarımız metroya kolaylıkla ulaşsın diye Bayrampaşa Metro İstasyonu'ndan Eyüp Meydanı'na yüzeysel bir füniküler yapacağız. Birileri uzmanları topluyor, proje üretmeye çalışıyor. Proje bizim işimiz. Bizim işimiz, mesleğimiz bu. Hizmet etme aklımız var. İnsanlarımızı daha nasıl memnun edebiliriz diye düşünüyoruz. Eyüp Sultan'a gelecekler fünikülerle bu metroya direkt ulaşacaklar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...