Fenerbahçe'ye iki futbolcudan büyük müjde!

Fenerbahçe'ye iki futbolcudan büyük müjde!

SPOR Haberleri

Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, Emenike, Meireles ve Egemen takımla birlikte çalıştı.

Fenerbahçe, Elazığspor maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün yaptığı ve ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmanla devam etti. nbsp; Emmanuel Emenike, Raul Meireles ve Egemen Korkmaz, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Moussa Sow ve Pierre Webo, sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal, özel program dahilinde çalıştı. Dünkü antrenmanda sol alt adalesine darbe alan Samuel Holmen, tedbir amaçlı olarak bugünkü antrenmana çıkmadı ve salonda çalıştı.

Elazığspor maçı hazırlıkları 22 Şubat Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri'nde yapılacak antrenmanla devam edecek. Saat 11.00'de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...