Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Derbi öncesi Bilic'in yüzünü güldüren haber

Derbi öncesi Bilic'in yüzünü güldüren haber

SPOR Haberleri

Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup'un takımla çalışması Bilic'in yüzünü güldürdü

Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray ile yapacağı derbi maçı hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup takımla çalıştı. nbsp;Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray ile yapacağı derbi maçı hazırlıklarını tamamladı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda taktik ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapıldı. Antrenmana ısınma koşularıyla başlayan siyah-beyazlılar, 5'e 2 top kapma ve istasyon çalışmalarının ardından taktik hazırlık programı uyguladı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok çalışmaya katılmazken, sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup ile ağrıları nedeniyle dünkü antrenmana çıkmayan Manuel Fernandes ve Hugo Almeida takımla çalıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...