Başbakanlık TÜBİTAK'ı yalanladı

Başbakanlık TÜBİTAK'ı yalanladı

GÜNDEM Haberleri

Başbakanlık Basın Merkezi, TÜBİTAK'ın eski Başkan Yardımcısı Vekili Hasan Palaz'ın, basına yansıyan iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Başbakanlık Basın Merkezi'nin (BBM), açıklamasında, TÜBİTAK eski Başkan Yardımcısı Vekili ve eski BİLGEM Başkanı Hasan Palaz tarafından yapılan ve bazı basın yayın organlarında da yer alan açıklama ve buna istinaden yapılan haberlerde, bazı kurum ve kişileri hedef alan iddialarda bulunulduğu anımsatıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Gerçeğe tamamen aykırı olan bu iddialar, açıktır ki Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın TMK 10. Maddesi ile Görevli Başsavcı Vekilliğince yürütülen bir soruşturmayı etkilemeyi, soruşturmanın ciddiyetini zedelemeyi, kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi ve gerçek dışı bir algı oluşturmayı amaçlamaktadır. Halen devam etmekte olan söz konusu soruşturma tüm gerçekleri açığa çıkaracaktır. İddialarla ilgili her türlü hukuki hakkımızı saklı tuttuğumuzu belirterek, ileri sürülen iddiaların gerçek dışı olduğunu tekrar vurgulamakta yarar görüyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...