Mancini'nin imha planı hazır

Mancini'nin imha planı hazır

SPOR Haberleri

Derbi öncesi futbolcularına 'bol bol şut çekin' talimatı veren Mancini, baskılı oyun anlayışı ve uzun toplarla forvete zenginlik kazandırmayı hedefliyor.

Deplasmanda yaşadığı puan kayıplarıyla ligde üçüncü sıraya kadar gerileyen Galatasaray için bugünkü Beşiktaş derbisi büyük önem taşıyor. Arena'da rakibinden mutlak üç puan almayı hedefleyen Galatasaray bu nedenle tüm taktik anlayışını hücum futbolu üzerine kurdu. Taraftarının da desteğini arkasına alarak, Beşiktaş'a karşı baskılı bir futbol oynamayı planlayan Galatasaray'da Teknik Direktör Roberto Mancini ilk olarak sarı-kırmızılılara kaleyi gördüğünüz yerden "bol bol şut çekin" talimatını verdi. İtalyan teknik adam özellikle Sneijder, Selçuk İnan ve nbsp;Melo'ya bu konuda tavsiyede bulundu.Kanatlar ileri-geri nbsp;
Mancini, uzun toplarla forvete hücum zenginliği katılması gerektiğinin altını çizerken, orta saha oyuncularına uyarılarda bulundu ve Sabri ve Alex Telles'i de "Kanatlarda ileri-geri çalışmalısınız" diyerek motive etti. 90 dakika pres yaparak Beşiktaş'ın gardını düşürmeyi planlayan İtalyan teknik adam, Almeida ve Olcay Şahan için savunmanın dikkatli olması gerektiğini ifade etti. Mancini, Beşiktaş'tan gol yenilmesi durumunda da çekinmeden cesur futbol anlayışına devam edeceklerini oyuncularına aktarırken, "Taraftarımız bize süper bir destek verecek. Bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak zirve şansımızı artırmalıyız" dedi.
Bahadır ÇOKİŞLER



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...