Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin bombasını İngiliz kulübü de doğruladı!

Fenerbahçe'nin bombasını İngiliz kulübü de doğruladı!

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin yıldızı John Guidetti'nin sezon sonunda Fenerbahçe'ye transfer olabileceği iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan habere göre, sezon sonu için transfer çalışmalarını başlatan Fenerbahçe, Manchester City'nin 21 yaşındaki golcüsü John Guidetti'ye göz dikti. Ara transfer döneminde Stoke City'ye kiralık olarak verilen Guidetti'nin sezon sonundaki geleceği belirsizliğini korurken İsveçli golcünün Fenerbahçe haricine birkaç talibi daha olduğu öğrenildi. Konu hakkında açıklama yapan ve ismi açıklanmayan Manchester City'li bir yöneticinin, "John'un bu takımda süre alması çok zor. Bu yüzden onun forma şansı bulabileceği bir yerde oynamasını istiyoruz" ifadelerini kullandı. Kimliği açıklanmayan yönetici, "John için Türkiye'den Fenerbahçe'nin ve bir ya da iki takımın daha ilgisi olduğunu biliyoruz" diyerek sarı lacivertlilerin sezon sonu için forvet bölgesine genç golcüyü almak istediğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...