İbrahimovic Ankara'ya geliyor!

İbrahimovic Ankara'ya geliyor!

SPOR Haberleri

Türkiye ile hazırlık maçı yapacak olan İsveç'in kadrosunda İbrahimoviç'in yanısıra Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı isimler de yer aldı.

A Milli Futbol Takımı'nın 5 Mart'ta hazırlık maçında karşılaşacağı İsveç'in aday kadrosu açıklandı. nbsp;İsveç Teknik Direktörü Erick Hamren'in 25 kişiyi davet ettiği kadroda Gençlerbirliği'nden Johan Dahlin ve Jimmy Durmaz, Kasımpaşa'dan Andreas Isaksson, Eskişehirspor'dan Erkan Zengin ve bonservisi Galatasaray'da olan Johan Elmander yer alıyor. Ayrıca Paris Saint Germain'in dünyaca ünlü yıldızı Zlatan Ibrahimovic de nbsp;Hamren tarafından kadroya çağrıldı. Türkiye'nin İsveç ile 5 Mart Çarşamba günü oynayacağı özel maç Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak. A Milli Takım düzeyinde İsveç'le ilki 1951'de, sonuncusu ise 2008'de olmak üzere 8 kez karşılaşan Türkiye, rakibine karşı 2 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı ve 4 maç berabere bitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...