Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan ve Melo'nun kavgası yönetimi adeta sevindirdi!

Gökhan ve Melo'nun kavgası yönetimi adeta sevindirdi!

SPOR Haberleri

G.Saray'da Beşiktaş maçı öncesi önceki gün basına açık gerçekleşen antrenmanda Melo ile Gökhan'ın kavga etmesi, yönetim ve teknik heyeti adeta sevindirdi!

Galatasaray'daki Gökhan-Melo arasındaki tartışma, yönetim tarafından "yüksek motivasyon"un göstergesi olarak kabul edildi. Mancini de, "Olur böyle şeyler" diyerek olayı önemsemedi Gökhan'ın, Melo'ya, "Siz bize saygı duymuyorsunuz, biz sizi başımızın üstünde tutuyoruz. Siz de bize saygı duyacaksınız" diyerek çoğul bir ifade kullanması, yerlilerle-yabancılar arasında sorun olduğu yönündeki iddiaları güçlendirmişti. Ancak yönetim, antrenmandaki bu elektriklenmenin takıma pozitif yansıyacağını düşünüyor. "Bu takımın motivasyonunu gösteriyor. Gökhan Zan ne kadar Mancini'nin gözüne girmek istiyorsa, sezonun en iyi ismi Melo da bu önemli maçlar arifesinde zirveye çıkmak için kararlı. Antrenmandaki hırsı başka türlü nasıl yorumlanabilir? Kaldı ki takım içerisinde gruplaşma ya da bölünme kesinlikle söz konusu değil."
Yönetim içinde yapılan tespite paralel bir yaklaşım da Florya'da teknik kadrodan geldi. Mancini'nin söz konusu olayla ilgili olarak, "Büyütülecek bir konu değil. Her zaman her takımda olabilecek sahneler. Hatta teknik adamlar bazen böyle anların yaşanmasını isterler" dediği öğrenildi. Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...