Eşinin katiline böyle seslendi! O sadece eşimin değil...

/ Kaynak: İHA
Eşinin katiline böyle seslendi! O sadece eşimin değil...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da arkadaşı tarafından öldürülen adamın eşi, üzüntüden karnındaki çocuğunu düşürdüğünü belirterek, 'O sadece eşimin değil, çocuğumun da katili' dedi.

Adana'da arkadaşı Cumali D. tarafından öldürülen Seyithan Dağ'ın ailesi perişan oldu. 7 çocuğu ile ortadan kalan Ayhan Dağ, tek başına 5 çocuğunu okutmaya çalışıyor. Eşinin ölmesinin ardından çocuklarına kendisinin bakmaya başladığını ifade eden Dağ, "Eşim öldü, 7 çocuk üstüme kaldı. Kimsem yok. Çaresiz kaldım. Kimse yardım etmiyor" dedi. Seyithan Dağ'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Cumali D.'nin sadece eşinin katili olmadığını ifade eden Ayhan Dağ, "Cumali D. iki kişiyi öldürdü. Bir eşimi öldürdü, bir de bebeğimi. Eşimin ölüm haberinden 2 gün sonra karnımdaki 4 aylık bebeğimi düşürdüm. Allah'tan bulsun. Çocuklarımı yetim bıraktı. Şimdi bir ekmeğe muhtacım" diye konuştu.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...