Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mancini'den derbi sürprizi! Yıldız oyuncu...

Mancini'den derbi sürprizi! Yıldız oyuncu...

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a karşı son yılların en önemli derbi maçlarından birine çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Mancini ilk 11'de sürprizlere yer verebilir.

Lider Fenerbahçe'nin 6, derbide karşılaşacağı Beşiktaş'la arasında 1 puan olan Galatasaray, kritik maç öncesi nasıl bir ilk 11'le sahaya çıkacak merak konusu. Ancak İtalyan hoca yapacağı tercihlerle taraftarları ve Beşiktaş'ı şaşırtmaya hazırlanıyor. Roberto Mancini, geçen hafta oynanan Antalyaspor maçında kaybedilen iki puanın ardından hafta boyunca oyuncularına uyarılarda bulundu. Özellikle Florya'da hafta boyunca yaptırdığı çift kale maçlarda oyuncularıyla fazlasıyla ilgilenen İtalyan hoca bu maça çok büyük önem veriyor. Beşiktaş maçının Chelsea maçı öncesi önemli bir özgüven maçı olacağı görüşünde olan Mancini kadro konusunda da radikal kararlar alabilir.




Radikal karar
Galatasaray'ın son Antalyaspor maçında gösterdiği performansla hayal kırıklığı oluşturan Filidişili yıldız Drogba, Beşiktaş derbisine yedek olarak başlayabilir. Roberto Mancini'nin hafta içinde antrenmanlarda as takımda çalıştırdığı oyuncusu Drogba'yı Chelsea maçını düşünerek ve sahaya tek forvet çıkmak istediği için yedek başlatabileceği belirtiliyor.
Kalede Muslera, sol bekte Telles, orta sahada Melo ve Sneijder'in oynamasına kesin gözüyle bakılırken Sağ bekte Eboue'nin yerine Sabri'nin onun önünde de İzet'in oynayabileceği belirtiliyor. Drogba'nın ise derbiye yedekte başlayacağı maçın durumuna göre ikinci yarıda sahaya sürülebileceği gelen haberler arasında.


Galatasaray'ın Muhtemel 11'inin şöyle olması bekleniyor;
Muslera - Sabri - Semih- Hakan Balta- Alex Telles - Ceyhun -Melo- Selçuk - İzet Hajrovic - Sneijder- Burak Yılmaz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...