Galatasaray Beşiktaş maçında Fernandes umudu

Galatasaray Beşiktaş maçında Fernandes umudu

SPOR Haberleri

2 haftadır yedek kalan Fernandes, Galatasaray maçıyla birlikte ilk 11'e dönüyor. Taraftarın ondan beklentisi hala çok yüksek!

Gaziantep, Kasımpaşa ve Bursaspor karşısında yedek kalan Fernandes, Oğuzhan'ın sakatlığı nedeniyle 11'e dönecek. Herkesin Portekizli'den tek isteği var: Bu derbinin yıldızı ol, maçı bize kazandır.

Arena'da 595 milyon liralık derbi

Beşiktaş'ın yıldız ismi Manuel Fernandes, yaşadığı form düşüklüğünün ardından yedek kulübesine mahkum kaldı. Slaven Bilic, Gaziantepspor, Kasımpaşa ve Bursaspor ile oynanan mücadelelerde Portekizli futbolcuyu ilk 11'e almadı. Ancak derbide Fernandes formasına kavuşacak. Oğuzhan Özyakup'un sakatlığı nedeniyle Türk Telekom Arena'daki maçta oynayamayacak olması, Portekizli için yeni bir fırsat yaşattı.

Bilic, Fernandes'e bu akşam yeniden görev verecek. Taraftarlar, derbilerde hiçbir varlık gösteremeyen tecrübeli futbolcunun, Galatasaray karşısında şanssızlığını kırmasını umuyor. Takımdaki arkadaşları bile Fernandes'le yaptıkları sohbetlerde açık açık, "Büyük maçlarda etkisiz olduğun için eleştiriliyorsun. Yeteneklerini bu derbide konuştur, zirve yolundaki bu kritik maçta bize galibiyeti getiren isim ol" ifadelerini
kullanıyor.

DURAN TOPLARLA VURACAK

Slaven Bilic, Galatasaray'ın duran toplarda yaşadığı zaaflardan faydalanmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın özellikel Hugo Almeida'ya önlem almasını bekleyen Hırvat teknik adam bu nedenle kazanılan korner ve serbest vuruşlarda Dany, Pedro Franco ve Atiba'dan ileri çıkarak gol aramalarını istedi. Ayrıca savunma oyuncularını, özellikle Sneijder ve Burak'a karşı dikkatli olmaları için uyardı.

FANATİK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...