"Züğürt Ağa" gerçek oldu

/ Kaynak: İHA
"Züğürt Ağa" gerçek oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ünlü sinema sanatçısı Şener Şen'in 'Züğürt Ağa' filminde, camide abdest alırken soyulması sahnesi İstanbul'da gerçek oldu.

Güngören'de bir işadamı, namaz kılmak için gittiği caminin şadırvanında bıraktığı ceketinden 10 bin dolar parasını çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. İşadamı, emanet aldığı 10 bin doları kaybetmemek için ceketine koymasına rağmen abdesti fırsat bilen hırsızın el çabukluğuyla parayı kaptırdı. Olay, Güngören'deki Veysel Karani Camii'nde 19 Şubat tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, namaz kılmak üzere camiye giden Süleyman Yeşilman, abdest almak için içerisinde 10 bin dolar parası bulunan ceketini şadırvana astı. Yeşilman abdestini alırken bir şahıs onun ceketinin yanına gelerek kendi ceketini astı ve ardından hırsızlık için harekete geçti. Vatandaşın ceketine elini sokan ve bir süre parayı arayan şüpheli daha sonra parayı ceketin cebinden hızlıca alıp pantolonunun cebine koydu.
DİKKAT ÇEKMEMEK İÇİN CEKETİNİ ALMADAN UZAKLAŞTI
Dikkat çekmemek için ceketini de almayan ve telefonla konuşuyormuş gibi yapan şüpheli bir süre sonra kamera açısından çıkarak kayıplara karıştı. Parası çalınan vatandaş ise ceketini kontrol ettikten sonra parasının çalındığını fark etti. Yaşanan olay ise caminin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
10 bin dolar parasının çalındığını ifade eden Süleyman Yeşilman, polise gidip başından geçenleri anlattı. Polis şüphelinin yakalanması için güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına aldı.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...