Ukrayna Cumhurbaşkanı Yanukoviç kaçtı!

/ Kaynak: İHA
Ukrayna Cumhurbaşkanı Yanukoviç kaçtı!

DÜNYA Haberleri  / İHA

Ukrayna'da muhalif lider Vitaly Klitschko, Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in Kiev'den ayrıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Yanukoviç'in istifasını isteyen muhalif liderlerden Klitschko, "Yanukoviç bugün Kiev'den ayrıldı" dedi. Parlamentonun acil olarak toplanması gerektiğini savunan Klitschko, "Milyonlarca Ukraynalı sadece bir seçenek görüyor. O da cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri" şeklinde konuştu. Öte yandan Yanukoviç'in nereye gittiği ise bilinmiyor. Kuzey doğu kenti Kharkiv'e gittiği düşünülen Yanukoviç'in Kiev'deki evini de boşalttığı ifade edildi.
YANUKOVİÇ DESTEKÇİLERİNDEN İLK AÇIKLAMA!
Ukrayna'da muhalifler tarafından Kiev'den ayrıldığı belirtilen Cumhurbaşkanı Yanukoviç'in Kharkiv'de olduğu ifade edildi.
Ukrayna'da muhaliflerin cumhurbaşkanı Yanukoviç'in Kiev'den ayrıldığını açıklaması sonrası Yanukoviç destekçilerinden ilk açıklama geldi. Yanukoviç'in Ukrayna'da olduğunu ve kaçmadığını belirten Bölgeler Partisi Milletvekili Hanna Herman, Yanukoviç'in Kharkiv'de olduğunu ifade etti. Öte yandan muhaliflerden yapılan son açıklamadaysa Kiev'de bulunan cumhurbaşkanlığı sarayının kontrol altına alındığı ifade edildi.
DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...