Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zonguldak'ta kan donduran cinayet! Önce öldürdü sonra yaktı

Zonguldak'ta kan donduran cinayet! Önce öldürdü sonra yaktı

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir süredir eşinden ayrı yaşayan kişi, karısı, kayınvalidesi ve onun imam nikahlı eşini pompalı tüfekle öldürdü.

Çaycuma ilçesinde aile faciası yaşandı, 3 kişi hayatını kaybetti.İddiaya göre, Çayır köyünde yaşayan H.G. (43), maddi sıkıntılar nedeniyle evini terk ederek Güdüllü köyündeki annesinin yanına yerleşen eşi Gülay G.'nin (40) yaşadığı mahalleye gitti. Evde kimseyi bulamayan H.G., Çaycuma'ya pazara gittiğini öğrendiği karısı, kayınvalidesi Fatma Kayabaş (59) ve onun imam nikahlı eşi Salih Bostancı'yı (64) beklemeye başladı. nbsp;Eşi ve beraberindekilerin pazardan geldiğini gören zanlı, Bostancı'yı evinin önünde pompalı tüfekle öldürdükten sonra evin içine soktuğu eşi ve kayınvalidesine de ateş etti. Bunun ardından, yanında getirdiği benzini eşi ve kayınvalidesinin üzerine dökerek ateşe veren H.G., elindeki meşaleyle olay yerinden kaçtı. Fatma Kayabaş ile can havliyle tek katlı evin penceresinden dışarı atlayan kızı Gülay G. de hayatını kaybetti. Anne ve kızının cesetlerinin yandığı bildirildi. Olay sırasında evde çıkan küçük çaplı yangını söndüren köy sakinleri, durumu jandarmaya bildirdi. Güvenlik güçlerinin yoğun önlem aldığı olay yerinde, savcı incelemelerde bulundu. H.G. ile maddi imkansızlıklar nedeniyle yaşadıkları tartışma nedeniyle bir süredir ayrı oldukları ileri sürülen eşinin 2 kızlarının olduğu, çocuklarının babalarıyla birlikte yaşadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...