Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple iOS 7.0.6 güncellemesi yayınlandı

Apple iOS 7.0.6 güncellemesi yayınlandı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, sistemde yaşanan küçük hataları ve güvenlik açıklarını gidermek için iOS 7.0.6 güncellemesini nihayet yayınladı.

Apple iOS 7.0.6 güncellemesini yayınladı Apple iOS 7.0.6 güncellemesini yayınladı Apple iOS 7.0.6 güncellemesini yayınladı

Apple, büyük çaplı yenilikler ile gelen iOS 7 mobil işletim sistemini güncellemeye devam ediyor. iOS 6.1.6 güncellemesinin çok şikayet almasının ardından Apple, iOS 7.0.6 güncellemesini kullanıcılarına sundu.

Geçtiğimiz aylarda bazı cihazlar için sunulan iOS 7.0.5 güncellemesinden sonra şimdi de küçük çaplı hataların giderildiği iOS 7.0.6 güncellemesini yayınladı. Bu güncellemenin daha güvenlik odaklı olduğu öğrenildi.

GÜNCELLEME NASIL YAPILIR?

Sistemde yaşanan küçük sorunların giderildiği ve SSL bağlantısı doğrulama için bir düzeltmenin yer aldığı bu güncellemeyi direk OTA üzerinden güncelleyebilirsiniz. Bunun için iOS cihazınızdan Ayarlar gt;Genel gt;Yazılım Güncelleme seçeneğine tıklayıp, güncellemeyi denetlemeniz gerekiyor.

CİHAZINIZI GÜNCEL TUTUN

Güvenlik açıklarının giderildiği bu güncellemeyi mutlaka yükleyin. Ayrıca Apple, yine güvenlik açıklarını giderdiği iOS 6.1.6 güncellemesini de eski cihazları için sundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...