Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Elazığspor hazırlıkları

Fenerbahçe'de Elazığspor hazırlıkları

SPOR Haberleri

Lider Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 24 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan futbolcuların aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptığı bildirildi. Bir grubun 5'e 2 top kapma ve pas çalışması, diğer grubun da ayak tenisi yaptığı antrenmanın bireysel çalışmalarla tamamladığı kaydedildi.
Sarı-lacivertlilerde bir pozisyon esnasında sol omzunun üzerine düşen Bruno Alves'in çalışmayı yarıda bıraktığı, sol ayak serçe parmağında darbeye bağlı morarma olan Michal Kadlec'in de tedbir amacıyla antrenmana katılmadığı duyuruldu.
Gökhan Gönül ile Samuel Holmen'in antrenmanın tamamında takımla çalıştığı, Moussa Sow, Pierre Webo ve Serdar Kesimal'in ise özel program dahilinde antrenman yaptığı belirtildi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tesislere gelerek teknik heyet ve oyuncularla bir süre sohbet ettikten sonra, antrenmanın bir bölümünü izlediği bildirildi.
Bu arada, takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun antrenman önce sahada oğlu Ömer Akif ile vakit geçirdiği kaydedildi.
Sarı-lacivertli takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve ardından özel uçakla Elazığ'a hareket edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...