Tuvalette doğurduğu bebeği öldürmek istedi

/ Kaynak: AA
Tuvalette doğurduğu bebeği öldürmek istedi

YAŞAM Haberleri  / AA

Mersin'de, hastanenin tuvaletinde doğum yapan 19 yaşındaki kadının, bebeğini çöp kovasında boğmaya çalışırken yakalandığı iddia edildi

Mersin'de bir hastanenin tuvaletinde doğum yapan 19 yaşındaki kadınının, bebeğini çöp kovasında boğmaya çalışırken hastanenin güvenlik görevlileri tarafından yakalandığı iddia edildi.

Hamile A.K, Mersin Devlet Hastanesine gelerek karın ağrısı şikayetiyle muayene oldu. İddialara göre, daha sonra hastanenin tuvaletine geçen A.K, burada doğum yaptıktan sonra, bebeği çöp kovasının içinde boğarak, öldürmeye çalıştı.
Bebeğin ağlama sesini duyan hastanenin güvenlik görevlileri, tuvalete girerek anneye müdahale ettiği ileri sürüldü. Bir süre nefes alamayan bebeğin, son anda kurtarılarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldığı bildirildi.

Bu sırada hastanede bulunan A.K'nin annesi S.K. ve amcası A.K, doğuma yardımcı oldukları iddiasıyla gözaltına alındığı, nbsp; hastanedeki bazı kadınların, A.K'ye bebeğini öldürmek istediği için tepki gösterdiği kaydedildi. A.K, hastanedeki sağlık kontrolünün ardından, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...