Galatasaray Beşiktaş derbisinin 11'leri belli oldu!

Galatasaray Beşiktaş derbisinin 11'leri belli oldu!

SPOR Haberleri

Galatasaray Beşiktaş ile oynayacak büyük derbinin 11'leri belli oldu.

Galatasaray'da derbi öncesi en büyük soru Mancini'nin nasıl bir 11'le sahaya çıkacağı olmuştu. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ayrılan ve kısa süreli kamp için Etiler'de bir otele yerleşen Galatasaray kafilesinden gelen haberler ise bu gelişmeyi doğrular nitelikte. Dün akşam saatlerinde yapılan son taktik antrenmanda birçok ismi as kadroda deneyen mancini, bir türlü derbi 11'ini kafasında netleştirememişti. Yabancı kontenjanından oldukça dertli olan İtalyan hoca, Burdisso'dan sonra Chedjou'yu da kadrodan çıkarmıştı. Roberto Mancini'nin karşılaşmaya saatler kala yardımcıları ile paylaştığı ve sahaya sürmeyi planladığı ilk 11 şöyle oldu;
GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ nbsp;
Muslera, Sabri, Semih, Gökhan Zan, Telles, Izet Hajrovic, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder ve Burak Yılmaz
Galatasaray'da Chelsea karşılaşması öncesi Didier Drogba yedekler arasında yer alırken Eboue de derbiyi tribünden izleyecek.
BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ nbsp;
Konukl ekip Beşiktaş'ta ise akıllarda Fernandes'in oynayıp oynamayacağı vardı. Bilic'in kadrosu ise şöyle oldu.
İşte Beşiktaş'ın derbi kadrosu; Tolga Zengin- Necip Uysal-Pedro Franco-Dany-Motta-Veli Kavlak-Atiba-Oğuzhan Özyakup--Gökhan Töre-Olcay Şahan-Hugo Almeida Bilic'in Oğuzhan'a durumunu sorduğu ve genç oyuncunun da biraz ağrılarının olmasına rağmen oynayacak durumda olduğunu belirttiği öğrenildi. (eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...