Chelsea'yi uzatmalarda John Terry kurtardı

Chelsea'yi uzatmalarda John Terry kurtardı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'de Everton'ı sahasında ağırlayan Chelsea, büyük bölümünü rakip yarı alanda oynadığı maçta aradığı golü uzatma dakikalarında buldu.

İngiltere Premier Ligi'nin 27. haftasında Chelsea ile Everton karşı karşıya geldi. Stamford Bridge'de oynanan mücadele ev sahibi Chelsea'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Chelsea'ye galibiyeti getiren golü 90+3'üncü dakikada kaptan John Terry attı. Stamford Bridge, oldukça geç gelen bu golden sonra büyük bir sevinç yaşadı. Maç boyu Everton takımı daha çok topa sahip olurken, Chelsea maç boyunca kaleye tam 22 şut çekti ancak bunların sadece 8'inde isabet bulabildi. Oyunun son 30 dakikalık bölümünü Everton yarı sahasında oynayan Chelsea, kanattan getirdiği toplar ve uzaktan şutlarla kilidi açmaya çalıştı ancak bir türlü istediği golü bulamadı. Ancak, son dakikalarda John Terry'nin duran toptan attğı golle skoru değiştirdi. Everton stoperi Phil Jagielka ise maçın en dikkat çeken oyuncusu oldu. Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, Ashley Cole, Ramires, Torres, Schürrle gibi isimlerini dinlendirdi. Son dakikalarda Torres, Ramires ve Schürrle'yi oyuna alan Portekizli menajer, aradığı golü son dakikada buldu.
Haftaya zirvede başlayan Chelsea, puanını 60 yaptı ve zirvedeki yerini korudu.. Everton ise 45 puanda kaldı. Chelsea, hafta içi Galatasaray ile İstanbul'da oynadıktan sonra ligde Güney Londra derbisinde Fulham'a konuk olacak. Everton ise sahasında West Ham'a konuk olacak. (Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...