Erdoğan: 30 Mart'ta sandıklar patlayacak

Erdoğan: 30 Mart'ta sandıklar patlayacak

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan Yozgat'ta düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, "İnşallah Yozgat'ta 30 Mart'ta sandıklar patlayacak. Bu iş olmuştur Allah'ın izniyle" dedi.

Yozgat'ta onbinlerce vatandaşa seslenen Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: nbsp;
-Önce affınızı diliyorum huzurunuza gecikerek geldim. Sivas bir başkaydı.
-30 Mart seçimlerinin startını Sivas'tan verdik Yozgat'tan devam ediyoruz.
-Bugün 30 Mart seçimleri için yeniden yola revan olduk. Öğlen Sivas'taydık hemen ardından sizinleyiz.
-Sizde o ruhu o şahlanışı görüyorum. nbsp;
"YOZGATLILAR 30 MART'TA SANDIKLARI PATLATACAKLAR"
- Şimdi diyorum ki 30 Mart bir testtir. 30 Mart'ta Yozgat'ta sandıkları patlatacaklar. Yozgat'ta AK Parti'ye verilen oy diğer partilere de ders olacaktır. nbsp;
-Emeklilerin maaşlarında yüzde 100'e varan zamlar yaptık. Ziraat Bankası yüzde 5 faiz ile çiftçilerimize kredi veriyor. Halkbank yüzde 46 faiz ile kredi veriyordu. Şimdi yüzde 5 faiz ile kredi veriyor. Biz bunu yaptık. Faize milletimizi ezdirmedik. nbsp;
BİZİ GÜYA FAİZ LOBİSİNE ŞİKAYET EDİYORLAR
-Geçtiğimiz günlerde bir gazetede Ziraat Bankası hakkında haber çıktı. Bosna Hersek'teki çiftçiye yüzde 0 ile faiz veriyor diye haber yaptılar. Aynı şeyi Halkbank'a da yaptılar. Bizi faiz lobisine şikayet ediyorlar güya. Hiç endişe etmeyin. Milli iradelerimize, milli kardeşlik projelerimize zarar verdiler.
ÖRGÜT LİDERİNİN SES KAYITLARINI DİNLEDİNİZ Mİ?
-Bunu devletin içine sızıp uluslararası örgütlerle iş yapan örgütler yapıyor. Bu örgütün yanında MHP ve CHP'de var. Bu örgütün liderinin ses kayıtlarını dinlediniz mi? Uganda'dan gelen ananaslar gelip gidiyor. Bu bildiğiniz ananaslardan değil yalnız.
-Hazreti Peygamber'i, Miraç'tan indirip, kamyonete bindirecek kadar ahlaksızca, edepsizce senaryolar yazılıyor. İşte, CHP ve MHP böyle bir örgütün arkasına takılıyor, böyle bir örgütün oyuncağı haline geliyor.
-Paralel örgüt elindeki kasetlerle CHP ve MHP'yi kuklaya çeviriyor?
-Bu ülkeyi ses kayıtlarına şantaj çetesine teslim etmeyeceğiz. nbsp;
-Ey Devlet Bahçeli Gezici vandalları anarşistleri savunmak sana mı kaldı? Kabataş'taki başörtülü kardeşimize saldıranları savunmak sana mı kaldı?
-Sandıkları patlatmaya var masın Yozgat? Kapı kapı dolaşmaya var mısın Yozgat? (Yozgatlıların seslenişlerinden sonra) Bu iş olmuştur Allah'ın izniyle. Yozgat tamamdır!
-30 Mart inşallah yeni bir milat olsun. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...