Galip Derviş dizisine sürpriz konuk!

Galip Derviş dizisine sürpriz konuk!

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi Galip Derviş bu haftaki bölümünde ünlü manken-oyuncu Azra Akın'ı konuk edecek.

Kanal D'nin başrollerini Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner'in paylaştıkları komedi- polisiye dizisi 'Galip Derviş'e bu hafta Azra Akın konuk oyuncu olarak katılıyor.


Azra Akın, dizide zeki, kurnaz ve oldukça çekici bir kadın olan 'Gülten Kazanır' karakterini canlandıracak. Derviş'in (Engin Günaydın) oturduğu eve yakın bir büfede çalışan Gülten, kendisine hemen her hafta çıkma teklif eden ama aylardır reddettiği Derviş'in komşusu Hayri'nin flört teklifine sonunda evet der. Gülten bir anda Hayri'ye tutulmuş gibidir ve vakit kaybetmeden onunla evlenmek ister. İşin aslı ise ancak, art arda işlenen cinayetlerden sonra Derviş ve Hülya'nın (Algı Ekte) olaya dahil olmasıyla açıklığa kavuşacaktır. 'Galip Derviş' yeni bölümü ile yarın akşam saat 23.15'de Kanal D'de ekranlarında olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...