Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Benim Hala Umudum Var dizisinin finali nasıl olacak?

Benim Hala Umudum Var dizisinin finali nasıl olacak?

MAGAZİN Haberleri

FOX TV ekranlarından veda etmeye hazırlanan Benim Hala Umudum Var dizisi Salı akşamı final bölümüyle ekranda olacak

Başrollerinde Gizem Karaca, Berk Oktay ve Şükrü Özyıldız'ın rol aldığı Benim Hala Umudum Var dizisi 25 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 33. bölümüyle ekranlara veda edecek.


Dizinin final bölümünün özeti şu şekilde:
Rüzgar'ın suçunu itiraf etmesiyle Umut ne yapacağını şaşırır ve bunu Ozan'dan gizler. Umut, Rüzgar'ın teslim olması için Hakan'a zaman tanır. Avukatıyla görüşen Hakan, Rüzgar'ı adalete teslim eder. Bunu öğrenen Ozan, sinir krizi geçirir. Hakan'ın öfkesi daha da artar ve onunla hesaplaşmaya gider. Yelda'nın yaşadıkları kendisine ağır gelir. Cihan'ın yanından kaçar fakat eve de dönemez. Kendini sokaklarda bulur. nbsp;Umut, ilk defa nbsp;üvey babası Zafer'le yakınlaşır. Ozan babası Ragıp'dan şüphelenir ve Özen'in ev adresini bulur. Özen'in evine gider ve gerçekleri öğrenir. Melis'in doğum yapmasıyla Ozan ve Umut'un kaderi değişecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...