Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray öncesinde Chelsea endişeli! Yıldız oyuncusu...

Galatasaray öncesinde Chelsea endişeli! Yıldız oyuncusu...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Devler Ligi'nin 2. Turu'nda karşılaşacağı Chelsea'de sakat oyuncuların çokluğu Jose Mourinho'yu endişelendirdi.

Galatasaray'ın Devler Ligi 2. Turu'nda rakibi olacak İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'de büyük bir endişe var. Londra ekibinin Premier Lig'in 27. haftasında Everton ile oynadığı mücadelede, yıldız oyuncularından Oscar sakatlık geçirdi ve karşılaşmanın 2. yarısında oyundan çıkmak zorunda kaldı. Mücadele sonrasında açıklamalarda bulunan menajer Jose Mourinho da, "Bugün bana acı ile başa çıkabileceğini söyledi. Çok tehlikeli bir sakatlık değil gibi, ancak acı veren bir sakatlık geçirdi. Galataaray maçına yetişip yetişemeyeceğini göreceğiz" dedi.
"EN AZINDAN BİRİNİN DÜZELMESİ ÖNEMLİ..."
Orta sahada defansif olarak oynayan oyuncuların çoğunun sakat olduğunu belirten deneyimli antrenör, "Galatasaray maçına 3 günümüz kaldı. Mikel ve David Luiz'in sakatlıkları var. Maça yetişip yetişemeyeceklerini bilmiyorum. En azından birinin düzelmesi bizim için önemli, çünkü Devler Ligi'nde Matic'i oynatamıyoruz" ifadelerini kullandı. Karşılaşmaya yedek başlayan ve sonradan oyuna dahil olan Ramires'in durumunu da anlatan Portekizli hoca, "Ramires'in durumu da Oscar ile aynı. Onu korumak istedim, ancak bu maçta oynamak istediğini bana söyledi. İkinci yarıda oynadı ve bir sorunu olduğunu sanmıyorum" diye konuştu. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...