Bilic: "Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum"

Bilic: "Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum"

SPOR Haberleri

Slaven Bilic: "Kazanmayı hak eden performans gösterdik. Puansız ayrıldığımız için hayal kırıklığı yaşıyorum. Dany hata yaptı, tartışmasız penaltıydı"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Galatasaray karşısında kazanmayı hak edecek bir performans ortaya koyduklarını, kaybettikleri için hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Bilic, 1-0 kaybettikleri karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, maçın genelinde iyi olan tarafın kendileri olduğunu kaydederek, "Çok daha iyi ve üstün olan taraf bizdik. Sadece 25 ile 30. dakikaları bunun dışında tutabiliriz. Değil beraberlik, kazanmayı hak edecek kadar performansı ortaya koyduk. İyi bir takıma karşı kaybettik. Kötü oynadıkları bir günde kazandılar" diye konuştu.

"Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum çünkü puansız ayrılıyoruz, bir taraftan da oyuncularımızın mücadelesi beni memnun etti" diyen Hırvat teknik adam, şöyle devam etti: "Galatasaray gibi bir takım karşısında yakaladığınız fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor, biz bunları değerlendiremedik ve kaybettik. Bu akşam sahaya çok büyük bir karakter koyduk. Hayal kırıklığına uğradık ama bunun üstesinden geliriz. Beni iyimser kılan, bu akşam gösterdiğimiz karakter ve takım ruhu. İlk yarıdaki maçta saha dışında da tatsız olaylar yaşanmıştı. Kulübe ve bana ceza verildi, zor günler yaşadık. Şimdi geri dönmek için yeterli kapasitemiz var."

- "Tartışmasız penaltıydı"

Dany'nin neden olduğu penaltı pozisyonuyla ilgili bir soruya Bilic, "Kesin penaltı. Dany iyi maç çıkardı, tek hatası oradaydı ve zamanlama hatası yaptı. Tartışmasız penaltıydı" diye yanıt verdi.

Bilic, Necip Uysal'ı savunmanın sağında oynatmasıyla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi: "Necip'in performansını sorgulamanızı anlayamıyorum. Necip'ten memnunum. Sneijder gibi bir oyuncuyu etkisiz hale getirdi. Sneijder gibi bir oyuncuyu tamamen oyunun dışında bıraktı. Necip'e öne çıkmasını söylemedik. Orada Gökhan Töre ile Telles'i karşı karşıya bırakmak istedik. Gökhan'ın Telles'e üstünlük sağlayacağını biliyorduk. Tek eksiğimiz gol yollarında başarılı olamamamızdı."

- Cenk'in durumu

Derbinin son bölümünde sakatlanan ve maça sakat sakat devam eden Cenk'in durumunun sorulması üzerine Bilic, "Cenk'in durumu stabil. Yürüyebiliyor, konuşabiliyor ama detaylı kontrol yapılması gerekiyor. İlk izlenimim, çok ciddi bir sakatlığı yok" dedi

Cenk'in oyuna devam etme kararını kimin verdiği sorusuna Hırvat çalıştırıcı, "Cenk ile doktor birlikte karar verdi" yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...