İstanbul'a 1050 km bisiklet yolu

İstanbul'a 1050 km bisiklet yolu

GÜNDEM Haberleri

Sarıyer'de tapu teslim töreninde konuşan Topbaş, "İstanbul'da 1050 km bisiklet yolu, yYüz bin araçlık yeni otopark ve 4 tane metro çalışmamız var" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sarıyer Çayırbaşı'nda tapu teslim töreni ile yeni otobüslerin hizmete alımı için düzenlenen törene katıldı. Törene AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özsoy da katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törene gelişi sırasında Topbaş'ın önü defalarca kesildi. Bir vatandaş yollarının olmadığını söyleyerek yardım istedi. Topbaş da belediye başkanı adayı Özsoy'a dönerek "ilgilenin" talimatı verdi. Törende konuşan Özsoy, "Siz bizlere "Evlerimizde huzurla oturmak istiyoruz. Lütfen bizleri huzura kavuşturun" dediniz. Biz de bu seçimde sizlere anlatıyoruz. Nasip olursa 30 Mart'tan itibaren her mahallede sizleri huzura kavuşturacağız" diye konuştu.

BİN 50 KİLOMETRELİK BİSİKLET YOLU PROJESİ nbsp; nbsp;
Özsoy'dan sonra konuşma yapan Topbaş, yeni bisiklet yolu müjdesi verdi. Topbaş, "Sorunlar nedir? Beklenti nedir? Bize ulaştığı zaman bundan uzak duramayız. Bir sorun varsa onu çözmek zorundayız. Bir vatandaşımız bir yol meselesi sordu, bilemem. Hemen başkanıma söyledim. Tanıyorum dedi. Görüşün neresiyle bizim yapacağımız bir şey varsa hemen yapalım dedim. Bize ulaşan bir sıkıntıyı çözmezsek mesuliyetini taşırız. Yeni otobüslerde kamera var, akülü araba şarj edebilecek. Gençlerimiz internet kullanabilecek. Otobüslerimize bisiklet aparatı koyuyoruz. İstanbul'da bin 50 km bisiklet yolu proje çalışmamız var. Bu yeni dönemde yüz bin araçlık yeni otopark planlara işledik. 4 tane metro daha" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Topbaş,tapu almaya hak kazanan 6 aileye tapularını verdi. Tapu töreninin ardından aracına doğru ilerleyen Topbaş'ın önü yine kendisinden yardım isteyen vatandaşlarca kesildi. Topbaş, küçük çaplı izdihamın yaşandığı alandan korumaların yardımıyla ilerleyebildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...