Cenk Gönen'in sağlık durumu hakkında son haber

Cenk Gönen'in sağlık durumu hakkında son haber

SPOR Haberleri

Galatasaray Beşiktaş derbisinde baygınlık geçiren Cenk Gönen maçtan sonra hastaneye kaldırıldı. Cenk'in kısa süreli hafıza kaybı yaşadığı iddia ediliyor.

Beşiktaş'ta derbide ikinci yarıda kaleci Tolga Zengin'in yerine dahil olan Cenk Gönen 84. dakikada yerde kaldı. Maçı tamamlayan tecrübeli kaleci maçtan sonra hastaneye kaldırıldı.

84. dakikada sağ kanattan Selçuk'un ortasında Galatasaray Burak ve Yekta topa hareketlenmek isterken, Beşiktaş'tan da Cenk, Franco, Dany topa müdahale etmek istedi.

Oluşan karambolde boşa çıkan Cenk yüz üstü düştü ve kısa süre baygınlık geçirdi. Oyuna 46. dakikada Tolga Zengin'in gözündeki problem nedeniyle dahil olan Cenk'in sağ kaşının açıldığı ve görme problemi çektiği görüldü.

GEÇİCİ HAFIZA KAYBI

Sağlık ekipleri soyunma odasında bir kez daha müdahalede bulunurken futbolcu girişine getirilen ambulans ile Cenk hastaneye kaldırıldı. MR'ın çekileceği ve beyin tomografisi çekileceği öğrenilen Cenk'in maçın ardından kısa süreli hafıza kaybı yaşadığı iddia ediliyor. Cenk'in etrafındakiler, "Neden ve ne zaman oyuna girdim, nbsp; sakatlandığım ve oyun içerisindeki pozisyonları hatırlamıyorum" şeklinde cümleler kurduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...