Beşiktaş doktorundan sakatlarla ilgili flaş açıklama!

Beşiktaş doktorundan sakatlarla ilgili flaş açıklama!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, Galatasaray maçında sakatlanan oyuncular ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BJK TV'de Tolga Zengin ve enk Gönen'in sakatlık durumlarına ilişkin soruları yanıtlayan Ertuğrul Karanlık'ın 84.dakikada sahada baygınlık geçiren Cenk Gönen'i oyuncu değiştirme hakkı bulunmadıkları için sahada tuttuklarını ifade etmesi tartışmalara yol açtı.

Maçın ardından soyunma odasında baygınlık geçirip ambulansla hastahaneye kaldırılan Cenk'in, sakat sakat oynadığı son 11 dakikada durumunun daha kötüye gitme ihtimalinin olduğu belirtilrken, teknik ekibin bu kararı Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekti.

Karanlık'ın açıklamaları şu şekilde:
"Cenk Gönen'in hastanede yapılan ilk tetkiklerine göre durumu iyi. Birkaç test daha yapılacak. Kafasına bir darbe aldı ve hafızasını kaybetmişti. Kaşında açık vardı. Yüzünde ve kulağında sıkıntısı vardı. Oyuncuyu devam ettirmenin risk olup olmayacağını düşündüm. Oyuncu değiştirme hakkımız olsa değiştirirdik. İyice kontrol ettikten sonra oynamasına karar verdik. Herhangi bir sorun olmaması için maçtan sonra Cenk'i hastaneye gönderdik. Hastanede de gerekli kontrolleri yapıldı."
nbsp;
"Tolga Zengin'in gözüyle ilgili bir sıkıntısı vardı. Yüzde yüz göremediğini söyledi. Devre arasında durumunu değerlendirdik. İyi hissetmediği için kendisini oyuna devam ettirmedik."
nbsp;
"Oğuzhan Özyakup geçen hafta bir sıkıntı yaşamıştı. Haftaiçi yoğun bir tedavi programı uyguladık ve bu maça çıkardık. Oyunda talihsiz bir pozisyon yaşadı. Ayağında ağrıları var. Gerekli kontrolleri yapacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...