Fenerbahçeli yöneticiden Dany hakkında şok sözler!

Fenerbahçeli yöneticiden Dany hakkında şok sözler!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Galatasaray-Beşiktaş maçında yaşanan penaltı pozisyonu ve Dany hakkında şok bir yorum yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yönetim kurulu üyesi Selim Kosif, Galatasaray-Beşiktaş maçında verilen penaltı kararıyla ilgili şok bir yorumda bulundu.

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da ağırladığı Beşiktaş'ta savunma oyuncusu Dany Nounkeu, 38. dakikada yaptığı hareketle penaltıya sebebiyet verdi. Sarı kırmızılı ekipte Selçuk İnan penaltı vuruşunu gole çevirerek Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.


Galatasaray'ın ara transferde Beşiktaş'a kiraladığı Dany, ceza sahası içinde yaptığı hareketle eleştirilerin odak noktası olurken Fenerbahçeli yönetici Selim Kosif, Twitter adresinden ilginç bir yorumda bulundu.
İşte o tweet:
"Şimdi hep beraber Dany'nin demecini hatırlayalım. Çok çalışıp sezon sonu Galatasaray'a dönücem. Bence bugün döndü bile"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...