Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kardeş Payı dizisinde gerginlik!

Kardeş Payı dizisinde gerginlik!

MAGAZİN Haberleri

Kardeş Payı dizisinde 'ev krizi'! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in oturduğu evde değişiklik yapılınca ev sahibi çıldırdı. Ekip evden çıkmak zorunda kaldı

'KARDEŞ Payı' dizisi Kanlıca esnafını ihya ederken, aksilikler de yaşanıyor. Dizi gereği Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yaşadığı evde problem çıktı. Yapım şirketi müstakil ev için, ev sahibiyle aylık 10 bin TL ve çekim olmadığında evlerinde kalabilecekleri bir anlaşma yaptı. Ancak yönetmen evde bazı değişiklikler yaptı. Evin sahibi evine gelip değişiklikleri görünce tartışma çıktı. Yapım şirketi, evin sahibi için aylık 2 bin 500 TL'lik başka daire kiralamak zorunda kaldı. Yeni sözleşmeye göre yapımcı, dizi bitene kadar bu kirayı ödemek zorunda. Ayrıca asıl ev için de 10 bin TL'lik ücret de ödenecek ve dizi bittikten sonra ev eski haline getirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...