Fenerbahçe'de savunma çöktü!

Fenerbahçe'de savunma çöktü!

SPOR Haberleri

Omuzunun üzerine düşen Portekizli Alves Elazığ'da yok. Fenerbahçe'de diğer stoperlerden Egemen cezalı, Kadlec ve Serdar'ın ise sakatlığı bulunuyor.

Ligin ikinci yarısına sıkıntılı bir başlangıç yapan Fenerbahçe'nin yakası sakatlıklardan bir türlü kurtulmuyor. Alper Potuk'la başlayıp, Emenike, Sow ve b devam eden Egemen, Meireles, Cristian ve Holmen'le katlanan krize son olarak BrunoAlves de dahil oldu. Dün sabah yapılan idmanda hava topuna çıkan Portekizli stoper omzunun üstüne düştü. İlk kontrollerde sol omuz kapsülünde yırtık tespit edilen Alves'in Elazığ'da forma giymesinin mümkün olmadığı belirtildi. Sahalardan en az 2 hafta uzak kalması beklenen Portekizli yıldızın sakatlığı, kritik deplasman öncesi Fenerbahçe'de şok etkisi yaparken, Teknik Direktör Ersun Yanal adeta karalar bağladı. İkinci yarının başından beri sakatlıklar sebebiyle kadro kurmakta zorlanan tecrübeli teknik adam Egemen'in cezalı olduğu haftada Alves'ten de mahrum kaldı. nbsp;Tek stoper Bekir kaldı
Fenerbahçe'deki diğer stoperlerden Kadlec sol ayak serçe parmağında darbeye bağlı morarma nedeniyle son idmana katılmazken, Serdar Kesimal da takımdan ayrı çalışıyor. Elinde tek sağlam stoper olarak Bekir kalan, Yanal mecburi rotasyon yapacak. Savunmanın göbeğinde Bekir'e iğneyle de olsa Kadlec eşlik edecek. Sağ bekte Gökhan yine iğneyle oynayacak. Savuma konusundaki tek olumlu gelişme, cezası biten asist kralı Caner'in bu hafta formasına kavuşacak olması. Egemen ile Emre'nin cezalı, Alves'in sakat olduğu Fenerbahçe'de tedavileri devam eden Sow ve Webo da Elazığ'da forma giyemeyecek oyuncular arasında bulunuyor.
gt; M.Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...