Maçın yıldızları Cüneyt Çakır ve Semih Kaya oldu

Maçın yıldızları Cüneyt Çakır ve  Semih Kaya oldu

SPOR Haberleri

Dün akşam Cüneyt Çakır'ın başarılı yönetimi hakem camiasına derin bir nefes aldırmıştır.

Müsabakanın hakemi Cüneyt Çakır, Türk futbolunun dünyadaki yüzü, ülkemiz adına da bir markadır. nbsp;Cüneyt Çakır'ın Brezilya öncesi bu tür statlarda, yani böyle atmosferlerde maç yönetmesi kendisi ve ekibi için iyi bir ön çalışmadır. MHK'nın bu ataması son haftalarda moralleri hayli bozuk olan TFF ve hakem camiası için de çok önemliydi. Dün akşam Cüneyt Çakır'ın başarılı yönetimi hakem camiasına derin bir nefes aldırmıştır. nbsp;38.dakikada Dany'nin ceza sahası içinde dikkatsiz ve kontrolsüz bir şekilde Veysel'e girişi net bir penaltı idi. Cüneyt Çakır penaltıyı verirken 5.hakem Süleyman Abay'dan da tehit aldı. Dany'e bu pozisyonda gösterdiği sarı kart da doğru.53.dakikada Semih'in kendisinden çıkan topa hakemin vermiş olduğu aut kararına rağmen "hocam benden çıktı" demesi sahadaki herkesin Cüneyt Çakır'a duyduğu saygının en önemli örneği idi. Bu davranışından dolayı hem Semih'i hem de onun ikazına uyup kararını düzelten ve oyuncuyu tebrik eden Cüneyt Çakır'ı takdir etmek gerekir.
Kullandığı sarı kartlar da yerindeydi.
Yardımcı hakemler Bahattin Duran ve Tarık Ongun çok doğru kararlar vermelerine rağmen birer tane hatalı bayrakları oldu.
Hakeme nbsp;mercek
Ali Kunak nbsp;(MHK Eski Genel Sekreteri)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...