Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon 2-1 Kayseri (MAÇ SONUCU)

Trabzon 2-1 Kayseri (MAÇ SONUCU)

SPOR Haberleri

Süper Lig'de heyecan Trabzonspor Kayseri maçı ile sürüyor. Trabzon Kayseri maçı özeti ve golleri burada olacak. İşte Ts Kayseri maçı canlı anlatımı

Süper Lig'de bugün sahasında Kayserispor'u ağırlayacak olan Trabzonspor alacağı galibiyetle kötü gidişe son vermek istiyor. Bordo-mavililerin teknik sorumlusu Hami Mandıralı, "Ligde ofansif bir anlayışı tercih edeceğim. Kayserispor maçıyla buna başlangıç yapacağız. Futbol hayatım boyunca atak oynadım, çok gol attım. Futbolcu arkadaşlarımı da hücum oynamaları için teşvik edeceğim. Kazanmak isterseniz, hücum yapacaksınız. Tabii ki savunmayı da göz ardı edemezsiniz. Elimden geldiğince futbolcu arkadaşlarımı da hücum oynama yönünde teşvik ediyorum" dedi.
TRABZONSPOR: nbsp;Onur, nbsp;Bosingwa, nbsp;Aykut, nbsp;Mustafa Yumlu, nbsp;Kadir, nbsp;Bourceanu, nbsp;Colman, nbsp;Adrian, nbsp;Özer, nbsp;Olcan, nbsp;Emre
KAYSERİSPOR: nbsp;Sinan, nbsp;Levent, nbsp;Cüneyt, nbsp;Abdullah, nbsp;Vanek, nbsp;Tziolis, nbsp;Mijailovic, nbsp;Ömer Bayram, nbsp;Mouche, nbsp;Biseswar, nbsp;Bobo


MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
M.S.Bu maçın canlı anlatımında sizlerle birlikte olduk. Bir sonraki maçın canlı anlatımında yine birlikte olmak dileğiyle...
M.S.Trabzonspor, gelecek hafta deplasmanda Torku Konyaspor'a konuk olurken Kayserispor sahasında Erciyesspor'u konuk edecek.
M.S.Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 33'e yükseltirken Kayserispor 16 puanda kaldı.
M.S.Trabzonspor'un golleri Adrian Mierzejewski ve Marc Janko'dan gelirken Kayserispor'un tek golünü Srdjan Mijailovic kaydetti.
M.S.Trabzonspor, Kayserispor'u 2-1 mağlup etti.
M.S.Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.
90'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Olcan'ın kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.
90'Bu arada maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.
90'Kullanılan serbest vuruşta Olcan'ın kaleye gönderdiği topa kaleci Sinan müdahale etti ve top kornere gitti.
90'Gelişen Trabzonspor atağında sol kanattan ceza alanına girmek üzere olan Yusuf, Cüneyt'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Cüneyt Köz sarı kart gördü.
90'Kayserispor'da oyuncu değişikliği. Ondrej Vanek'in yerine Engin Bekdemir oyunda.
89'Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Ömer, Adrian'a faul yaptı.
87'Kayserispor'da Pablo Mouche, Trabzonsporlu Alexandru Bourceanu'ya yaptığı faulün sonrasında sarı kart gördü.
86'Trabzonspor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Olcan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
85'Gelişen Kayserispor atağında rakip ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Okay'ın şutu kaleci Onur'da kaldı.
84'Bordo mavililer, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada kaleci Sinan topu karşıladı.
83'Kullanılan serbest vuruşta Vanek'in ceza alanına ortasında top herkesi aşıp dışarıya gitti.
82'Bu arada Trabzonspor'da Marc Janko, yardımcı hakeme tepksinden dolayı sarı kart gördü.
81'Sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Vanek'in pasında topla buluşan Ömer, Olcan'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
80'Etkili gelişen Trabzonspor atağında Adrian'ın savunmanın üstünden aşırdığı topa Olcan hareketlendi ama Sinan daha önce davrandı.
79'Sarı kırmızılılar sağ kanattan üst üste iki kez korner kullandı. İkinci kornerde Mouche, topu doğrudan kaleye gönderdi ve top üst direkten oyun alanına döndü.
78'Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Özer Hurmacı oyundan çıkarken Yusuf Erdoğan oyuna girdi.
77'Sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Ömer'in ceza alanına ortasında savunmada Kadir, topu kornere gönderdi.
76'Kayserispor beraberlik için baskı yapıyor. Trabzonspor yarı alanına çekilmiş durumda.
75'Bir başka Kayserispor atağında ceza alanı dışında sol çaprazda topla buluşan Vanek'in sert şutu kaleci Onur'da kaldı.
74'Kullanılan serbest vuruşta Mouche'nin ceza alanına ortasında Mustafa topu karşıladı.
73'Bu kez gelişen Kayserispor atağında sol kanatta topla buluşan Vanek, Bosingwa'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
71'Trabzonsporlu oyuncular baskı yaparak topu kazandı ve sol kanatta topla buluşan Adrian, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ama oyun devam etti.
70'Mücadele her geçen dakika daha da tempo kazanıyor. Kayserispor atağında ceza alanına yükseltilen topu alan Sinan, iki rakibinden sıyrıldı ama Onur'dan sıyrılamadı.
69'Trabzonspor kontra atağında Olcan'ın pasına hareketlenen Henrique kaleci Sinan ile yalnız kaldı ama ofsayt bayrağı kalktı.
68'Kayserispor çok etkili geldi. Okay, topu sağ kanattan taşıyıp ara pasını Mouche'ye verdi ama Mouche'nin içeriye çevirdiği topu son anda savunmaya yardıma gelen Olcay uzaklaştırdı.
67'Bu arada Trabzonspor'da Jose Bosingwa bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
66'Kullanılan serbest vuruşta Mouche'nin ceza alanına ortasında topu alan Onur, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
65'Gelişen Kayserispor atağında sol kanattan içeriye hareket eden Ömer, Henrique'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
64'Sarı kırmızılı ekipte bir oyuncu değişikliği daha. Bobo oyundan çıkarken Sinan Bakış oyuna girdi.
63'Kayserispor'da oyuncu değişikliği. Diego Biseswar'ın yerine Okay Yokuşlu oyunda.
61'Marc Janko, bu sezon 7. lig maçında ilk golünü kaydetti.
60'Trabzonspor 3. gole çok yaklaştı. Olcan rakip ceza alanı ön bölümünde pasını savunmadan ileriye çıkan Mustafa'ya verdi. Mustafa tekrar Olcan'a verdi ve Olcan da boş durumdaki Janko'yu gördü ama Janko'nun vuruşu üstten dışarıya gitti.
59'İlk yarıdaki düşük temponun tam tersi bir ikinci yarı izliyoruz.
58'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Bosingwa, son çizgi yakınlarına kadar gidip yerden ortasını yaptı ve arka direkte boş durumda olan Janko, topu boş kaleye gönderdi.
58'GOL! Marc Janko
57'Etkili gelişen Trabzonspor atağında Olcan'ın pasında sağ kanattan ceza alanına giren Henrique topla buluştu ve Henrique rakibini geçip kale sahasındaki Janko'ya pasını verdi ama araya savunma girdi.
56'İkinci yarının başındaki Trabzonspor baskısı biraz olsun azalmış durumda. Kayserispor topla daha fazla oynamaya başladı.
55'Bir başka Kayserispor atağında sağ kanatta topla buluşan Biseswar'ın ceza alanına ortasında Bobo'nun volesi üstten dışarıya gitti.
54'Kayserispor rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Onur topu sahibi oldu.
53'Bu kez sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer'in Olcan'a yükselttiği topa Olcan, röveşata vurmak istedi ama vuruşu zayıf kaldı.
52'Kullanılan serbest vuruşta Adrian'ın ortasında Özer'in kafasıyla aşırtmak istediği top üstten dışarıya gitti
51'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Henrique, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
50'İkinci yarıya baskılı başlayan bordo mavililer golü de bulmuş oldu.
49'Gelişen Trabzonspor atağında ceza alanı dışında sa çaprazda topla buluşan Adrian'ın sol ayağıyla sert şutu sol köşeden ağlarla buluştu.
49'GOL! Adrian Mierzejewski
49'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada kafalardan seken topa Janko vurdu ama top farklı şekilde dışarıya gitti.
48'Bordo mavililer baskılı başladı. Sağ kanattan gelişen atakta Olcan'ın ceza alanına yerden pasında Janko'dan önce savunma topu kornere gönderdi.
47'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Adrian'ın ara pasında Olcan, topu ağlara gönderdi ama ofsayt bayrağı da kalkmıştı.
46'Trabzonspor ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başladı. Gustavo Colman ve Emre Güral oyundan çıkarken Paulo Henrique ve Marc Janko oyundalar.
46'İkinci yarı Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
D.A.Kayserispor ilk yarıyı Srdjan Mijailovic'in attığı golle 1-0 önde kapattı.
D.A.İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45'İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.
44'Trabzonspor beraberlik golünü bulabilmek için son dakikalarda baskı yaptı ama Kayserispor savunması çok dikkatli.
42'Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
41'Sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Bobo'ya sert bir faul yapan Mustafa Yumlu sarı kart gördü.
40'Konuk ekip bu kez sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada topu almak için hamle yapan Onur'a faul yapıldı.
39'Kullanılan serbest ceza alanına yapılan ortada Mijailovic'in kafa vuruşu sol köşeden ağlarla buluştu.
39'GOL! Srdjan Mijailovic
39'Bu kez gelişen Kayserispor atağında sağ kanatta topla buluşan Mouche, 3 rakibi arasından sıyrılmaya çalışırken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
38'Bordo mavililer yine etkili geldi. Olcan, sağ kanatta rakiplerinden sıyrılıp ceza alanına girdi ama vuruşu istediği gibi olmadı.
37'Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşu sonrasında ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.
36'Bu kez gelişen Kayserisrpor atağında Mouche'nin pasında sağ kanatta son çizgide topla buluşan Vanek, topu içeriye çevirmek istedi ama Aykut'un dokunduğu top kornere gitti.
35'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
34'Trabzonspor gole yaklaştı. Sol kanatta topla buluşan Adrian'ın ortasında Olcan'ın kafa vuruşunu Sinan kornere gönderdi.
33'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında ceza alanına yapılan ortada sol çaprazda topu kontrol eden Özer, topu kale sahasına yükseltmek istedi ama top dışarıya gitti.
32'Srdjan Mijailovic'in tedavisi tamamlandı ve oyuna devam ediyor.
31'Bir başka Trabzonspor atağında ceza alanı ön bölümüne yükseltilen topu uzaklaştıran kaleci Sinan, aynı zamanda takım arkadaşı Mijailovic'e sert bir müdahalede bulundu ve Mijailovic bir sakatlık geçirdi.
30'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Adrian, ceza alanına girip son çizgiye kadar indi ama Ömer'in baskısı sonucu topu oyun alanında tutamadı.
29'Bu kez sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunmada Aykut topu uzaklaştırdı.
28'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mouche'nin doğrudan kaleye gönderdiği zor topu Onur yine kornere gönderdi.
27'Günün başarılı ismi Onur Kıvrak, bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
26'Bu kez Kayserispor gole çok yaklaştı. Sol çaprazdan ceza alanına giren Biseswar'ın çaprazdan şutunu kurtaran Onur, ikinci pozisyonda Abdullah'ın kafa vuruşunu da çok güzel bir refleksle kornere gönderdi.
24'Bordo mavililer yine etkili geldi. Sağ kanattan ceza alanına yükseltilen topa hareketlenen Emre'nin zor pozisyonda vuruşu kaleci Sinan çeldi.
23'Trabzonspor etkili geldi. Bosingwa'nın sağ kanattan uzan gönderdiği topu ceza alanı içi sol çaprazında kontrol eden Özer, topu içeriye çevirdi ama Emre'nin vuruşu üstten dışarıya gitti.
22'Bu kez sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında topla buluşan Olcan, Ömer'den sıyrılmak isterken faul yaptı.
21'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanına yükselttiği top ceza alanı içinde kafalardan sekti ve Emre topu almak için hamle yaptı ama Ömer'e de faul yaptı.
20'Mücadele olukça düşük bir tempoda oynanıyor.
19'Bir başka Kayserispor atağında Mouche, sağ kanatta topla buluşup pasını ceza alanı ön bölümündeki Tziolis'e verdi. Tziolis'in ceza alanına koşu yapan Mouche'ye pasında top hızlıydı ve dışarıya gitti.
18'Gelişen Kayserispor atağında sol kanatta topla buluşan Biseswar'ın uzak mesafeli şutunda top üstten dışarıya gitti.
17'İki takım da son dakikalarda çok fazla top kaybı yapmaya başladı.
nbsp;15'Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Aykut, Bobo'ya faul yaptı.
14'Kayserispor gole çok yaklaştı. Sol çaprazdan savunmanın arkasına kaçan Vanek'e atılan ara pasında Vanek, Onur ile karlı karşıya kaldı ama Onur, topu rakibinin ayağından söktü aldı.
13'Trabzonspor son dakikalarda daha etkili olan taraf. Sağ kanatta topla buluşan Bosingwa'nın ceza alanına ortasında Levent topu karşıladı.
12'Konuk ekip rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.
11'Bordo mavililer, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Özer'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı. Atağın devamında Özer, bir orta daha yaptı ama Aykut'un kafa vuruşunda top dışarıya gitti.
10'Kullanılan serbest vuruşta Özer'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
9'Gelişen Trabzonspor atağında sol kanatta topla buluşan Adrian, rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
8'Ev sahibi ekipte Olcan, kendi yarı alanında topla buluştu ve hızla ileriye çıkmak istedi ama rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
7'Sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Vanek'in ceza alanına yerden ortasında top kaleci Onur'da kaldı.
6'İki takım oyuncuları da top rakipteyken baskı yapıyor ve rakibinin oyun kurmasına izin vermiyor.
5'Bu kez gelişen Kayserispor atağında ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Biseswar'ın sol kanattan ceza alanına sokulan Mouche'ye pasında top dışarıya gitti.
4'Bordo mavililer sağ kanattan güzel bir atak geliştirdi. Adrian'ın pasında son çizgide topla buluşan Bosingwa'nın ceza alanına ortasında Emre topa dokunamadı.
3'Trabzonspor karşı atağında sağ kanatta topla buluşan Olcan, hızla ceza alanı yakınlarına kadar hareketlendi ama rakibini geçmek isterken topu kaybetti.
2'Sol kanattan gelişen Kayserispor atağında ceza alanı yakınlarında topla buluşan Abdullah, baskı sonucunda topu kaybetti.
1'Mücadele Kayserisporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...