Mursi'nin ikinci duruşması bugün yapılıyor

/ Kaynak: AA
Mursi'nin ikinci duruşması bugün yapılıyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Mursi, kamuoyunda "casusluk" olarak bilinen davanın ikinci duruşması için Polis Akademisi'ne getirildi.

Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi,hakkında açılan ve kamuoyunda "casusluk" olarak adlandırılan davanın ikinci duruşması için başkent Kahire'deki Polis Akademisi'ne getirildi.
Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, sanıkların "Mısır devletinin çıkarlarına zarar vermek amacıyla Hamas hareketi, Lübnan'daki Hizbullah örgütü ve İran Devrim Muhafızları'yla suç amaçlı işbirliği" yapmakla suçlandığı davanın ikinci duruşması için Mursi ve diğer 35 sanık, alınan yoğun güvenlik önlemleri altında Polis Akademisi'ne getirildi.
Mısır güvenlik güçleri, duruşmanın yapılacağı Polis Akademisi çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Bina çevresinde zırhlı araçlar konuşlanırken, emniyetin sağlanması amacıyla bölgeye takviye birlikler de gönderildi. Ayrıca akademiye giden yollar da birkaç kilometre öncesinden dikenli tellerle kapatıldı.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...