Mancini, istikrarı Hakan Balta'da buldu!

Mancini, istikrarı Hakan Balta'da buldu!

SPOR Haberleri

Mancini'yi kara kara düşündüren defansdaki istikrarsızlığı, Asıl mevkiisi sol bek olan Hakan Balta'nın stopere geçmesiyle çözüldü.

Yabancı sınırlaması ve oyuncuların yaşanadıkları sorunlar nedeniyle Galatasaray'ın defansında sezon başından beri istikrar yakalanamamıştı. Chedjou'nun istikrarsızlığı, Dany'nin kademe hataları, Galatasaray'ı yeni arayışlara sokmuştu. Semih Kaya'nın yanına transfer edilen Burdisso da Alex Telles'in sol beke geçmesiyle yabancı sınırına takıldı. Galatasaray'ın defansta yaşadığı sorun, 2007 yılından beri sarı kırmızılı ekibin formasını taşıyan milli futbolcu Hakan Balta'nın stopere geçmesiyle çözüldü. Asıl mevkiisi sol bek olan 30 yaşındaki Balta, son 3 maçtır stoperde görev alıyor. Dün Galatasaray'ın 1-0'lık galibiyetiyle biten Beşiktaş maçında başarılı oyunuyla dikkat çeken defans oyuncusunun bu hafta içi çarşamba günü Chelsea'ye karşı oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında da ilk 11'de görev alması bekleniyor. nbsp;
Cem Tümdağ / TG.COM.TR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...