Devlet Bahçeli'den ilginç gaf!

/ Kaynak: DHA
Devlet Bahçeli'den ilginç gaf!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İstanbul'da Seçim İletişim Merkezi açılışında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ilginç bir gafa imza attı.

İstanbul Maltepe'de Seçim İletişim Merkezi'nin açılışını yapan daha sonra da partililere seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dili sürçtü. Bahçeli, "Artık İstanbul'da yaşayan her ülküdaşım, her dava arkadaşım, her partili kardeşim, her İstanbullular'dan 'yeter artık ne AKP ne MHP" dedi. Hatasını anlayan Bahçeli hemen düzeltme yaparak, "Ne CHP, 'işte MHP' diyeceklerdir" dedi. nbsp;
"ERDOĞAN'IN CUMHURBAŞKANI OLMASI ARTIK RÜYADIR"
İktidardan kurtulmanın gününün 30 Mart olduğunu söyleyen MHP Lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olma şansının kalmadığını öne sürdü. Bahçeli, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın artık geleceği kalmamıştır. Cumhurbaşkanı olması artık rüyadır, hayaldir, hülyadır. Milletimiz artık onlara inanmıyor. Onun için herkese hain diyorlar, herkese saldırıyorlar. Gün gelecek yedi göbeklerinden bunların hesabını MHP sormazsa namerdiz" diye konuştu.
ŞİLE'YE GİTTİ
Bahçeli konuşmasının ardından partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını yapmak için Şile'ye hareket etti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...